Per relació...

Indica el tipus de relació que manté la persona del record i en Jaume.
 • Paraules

  Jaume, en pensar en tu em venen moltes paraules al cap (sent logopeda és el més fácil, jeje): Una primera paraula "saviesa" de la teva experiènciai els teus gran coneixements que vas fent dia rera dia. Una altra paraula és "respecte", el respecte que tens als alumnes, els posar-los sempre en un primer pla, acceptant-los com són, escoltant-los...

 • Records de l'Escoleta

  Una reixa de ferro i un pati força gran, de portes n’hi ha moltes però totes són tancades. A poc a poc travesso el pati, en surto per l’altra banda i sense saber-ho vaig a espetegar a la biblioteca de l’Escoleta i al teu despatx. Allà sí que hi trobo algú, assegut darrere la taula.

  És el meu primer dia de feina i em reps amb els braços oberts. Sense gaire temps per presentar-me, comencen a arribar els primers mestres... quines abraçades! Aquí hi estaré bé, penso observant-vos des d’un costat.

 • Una gran infantesa

  Sempre recordo amb gran felicitat els meus anys viscuts a l'Escoleta. Malauradament vaig marxar acabat sisè curs perquè ens vam mudar a Sitges, però sempre han sigut els anys de la meva infantesa que recordo amb més melangia.

  Han passat vint-i-quatre anys però quan penso en noms com el senyor Joan, la Monstserrat Bundó o en Jaume Cela, no puc evitar dibuixar un somriure.

  Moltes gràcies per haver-nos dedicat la teva vida!

 • Els clàssics

  Tu no preguntis - és prohibit saber-ho- quin destí hauran decretat els déus a mi i a tu, Leucòne; ni facis proves amb els horòscops babilonis.

  Millor afrontar el que hagi de venir! Tant si s'escau que Júpiter ens ha concedit més hiverns, com si aquest és el darrer que ara consum la mar Tirrena batent els esculls que se li oposen.

  Tingues seny, prepara els teus vins i, en la vida tan breu, escurça la llarga esperança. Mentre parlem, haurà fugit envejós el temps; cull el dia d'avui i no confiïs gens en el demà.

 • Esperant la companya de pati

  Així em vas acomiadar quan jo vaig deixar l'Escoleta per iniciar un nou camí professional, així vas quedar inmortalitzat en el meu àlbum de records, esperant a la Marga amb qui comparties estones de patí. Aquest record ha quedat lluny i n'hi han hagut de nous, de molt entranyables i amb molta estima i consideració (mestre del meu fill, grups de treball, amics i amigues comuns, jornades, formació...)

  Vull que en aquesta nova etapa de la vida conservis el teu amor a l'educació i facis sentir la teva veu sempre que calgui. Que hi siguis ben feliç, t'ho mereixes!

   

   

Pàgines