Ex-Alumne/a

Pestanyes primàries

Una gran infantesa

Sempre recordo amb gran felicitat els meus anys viscuts a l'Escoleta. Malauradament vaig marxar acabat sisè curs perquè ens vam mudar a Sitges, però sempre han sigut els anys de la meva infantesa que recordo amb més melangia.

Han passat vint-i-quatre anys però quan penso en noms com el senyor Joan, la Monstserrat Bundó o en Jaume Cela, no puc evitar dibuixar un somriure.

Moltes gràcies per haver-nos dedicat la teva vida!

Jaume, sempre estaras a l'escoleta

Hola Jaume, alomillor no t'enrecordes de mi, ni de la gent del meu curs. Nomes et vam tenir de professor a 6é, amb les teves típiques babes que llençaves als de primera fila. Nomes va ser un any amb tu de professor, però vans ser moments inoblidables, i aquests darrers anys, sempre que ens trobavem al carrer de l'escoleta, parlavem, i recordavam aquells moments mágics.

Records, 

Albert

Sempre present

En aquesta fotografia podem veure al Jaume darrere dels cantaires del meu curs en una de les nostres primeres cantates a l'Escoleta (si no m'equivoco).

Jaume, moltíssimes gràcies per tot, ja fa uns quants anys que vaig deixar l'escola, però sempre estàs present, ets un gran mestre i millor persona! Et desitjo el millor en aquesta nova etapa que comença :)

Una abraçada gegant!

 

 

Els Estruch

Els Estruch, com tu ens anomenaves, també volem ser presents en aquest acte de comiat, de fet vull pensar que no ens acomiadem i que seguirem en contacte, via xarxes socials o per aquelles casualitats de la vida segur que els nostres camins es tornaran a trobar en algun indret inesperat. Ara ens toca educar els nostres fills i ens n'adonem de l'importància que tenen els mestres, esperem trobar gent com tu, has estat un exemple d'excelència! T'estimem, Jordi i Josep Ma Estruch

el dia que em vas portar a conèixer el meu germà

Estimat Jaume,

Ja fa 17 anys que vaig marxar de l'Escoleta del meu cor. La teva imatge sempre anirà lligada al feliç record que en tinc.

Tinc gravada a la memòria una tarda que, com moltes altres, em baixaves amb el teu cotxe prehistòric per la carretera del Forat del Vent fins a casa meva. Arribava sempre ben marejada. Recordo inclús alguna bomitada! Però aquella tarda era especial. Havia nascut el meu germà. Vas parar davant la Clínica del Remei i vas comprar un ram de flors liles per la meva mare. I junts vam pujar a conèixer l'Adrià.

Pàgines