Mare/pare d'alumne/a

Pestanyes primàries

Una història de col·legis

Jaume,

 L’altre dia vaig assistir a una trobades d’ex-alumnes del col·legi on vaig cursar la EGB. Vam homenatjar el nostre mestre i ens vam retrobar amb gent que feia més de 30 anys que no ens viem. Es una cosa que pensava que no passaria mai i finalment algun entusiasta ho va fer possible. Va ser emocionant.

 Parlant amb els que foren els meus mestres, vaig comprendre que l’escola on havia anat era una mena d’Escoleta: laica, catalana, familiar, pròxima i fomentat valors més enllà dels estrictament acadèmics.

Agraïment

Moltes gràcies per tot i et desitgem que aquesta nova etapa que inicies segui del tot plena i feliç... i productiva! per que de ben segur que deus tenir projectes per fer, per començar, per imaginar. El nostre record té cos de poema, d'en Miquel Martí i Pol

 

 

Bona feina, bones persones

Estimat Jaume,

Volem felicitar-te per la bona feina que heu, o esteu, fent amb les nostres filles. Sou uns bon professionals i, a més, hi poseu molt d'estimació en tot el que feu. Sense dubte, pots estar molt orgullós de la teva tasca i de l'equip amb qui has treballat a l'Escoleta.

També volem agrair-te la il·lusió que has despertat a les nostres filles amb la lectura dels contes, i plantejar-lis inquietuds de raonament perquè siguin a la vegada bones crítiques i coneixedores del seu entorn i de si mateixes.

Las estrellas que no tienen cola

Querido Jaume,

Ya sabes que mi relación con la Escoleta y contigo viene de lejos y que siempre te estaré agradecido por el cariño con que siempre has tratado a mis hijos.

Hace unos días pensaba en que entre nosotros siempre ha habido buena estrella...La estrella en que se convirtió mi hijo David hace unos años, la canción de "la estrella que no té cua" que cantaba emocionado mi hijo Eloi hace unos días...

MUCHÍSIMAS GRACIAS POR SER EL "PAL DE PALLER" DE LA ESCOLETA DURANTE TANTO TIEMPO,

Un abrazo,

Pepe

GRÀCIES PER AQUESTS ANYS!

Estem tristos. L'Escoleta perd una gran persona, un gran professor, un meravellós escriptor ... 

Gràcies per tot el que has aportat i, de ben segur, seguiràs aportant. 

Sempre es recordarà la teva etapa com a director, la teva gran professionalitat, la teva proximitat i accessibilitat. 

No deixis mai d'escriure aquestes meravelloses històries. 

Gràcies per tot.

Xerrades

Recordo quan de petit alguna vegada m'havia assegut a la teva falda en els concerts que es feien a la sala d'actes de la Universitat..jo era una mica "trastet" i no parava quiet..però tú els vas dir als meus pares que tú de petit també eres molt inquiet...i  que tampoc era pas tant dolent....

Quan t'he tingut de professor, recordo les xerrades i les històries que ens explicaves, alhunes força interessants.

Et desitjo el millor.

Jordi

Pàgines